Etkinliğin gerçekleştirileceği yer Kastamonu Üniversitesi içerisinde yer alan Kastamonu Teknokent A.Ş. eğitim ve toplantı salonlarıdır. Eğitim ve toplantı salonlarının fiziki durumu gayet iyi ve yeterli olup uygulamalı eğitimler için ise grup halinde çalışma imkânı olan bir alan mevcuttur. Etkinliğin eğitim kısımları 70 metrekarelik ve 60 kişilik eğitim salonunda gerçekleştirilecektir. Öğrenci sunumları ise tartışma ortamının daha rahat oluşturulabileceği 55 metrekarelik ve 60 kişi kapasiteli eğitim salonunda gerçekleşecektir. Öğrencilerin kanvas iş modeli geliştirecekleri interaktif uygulamalar ise 5 adet birbirinden bağımsız masanın yer aldığı 56 metrekarelik Teknokent kuluçka merkezi salonunda yapılacaktır.